TOPRAK İŞLENİRSE KIYMETTİR

Hızla sanayileşen toplumların açık bıraktığı sahalardan biridir tarım ve hayvancılık.. Ülkemizde toplum tarafından Tarım Liseleri tarımın,  Meslek Liseleri sanayi alanının , Fen Liseleri bilimsel çalışmaların ve Anadolu Liseleri de genel itibariyle akademik eğitim alanlarının altyapı kurumları olarak görülmektedir. Oysa ülkemizin bütün okullarının eklenti ve arazilerinin verimli ve etkin kullanılması, okullarımızın daha dinamik ve toplumsal kalkınmaya yönelik alt yapıların oluştuğu mekanlar haline gelmesine imkan sağlayacaktır.

Çamlıca Anadolu Lisesi olarak hem atölye çalışmaları için hem de tarım ve hayvancılığa dair küçük ölçekli örnek çalışmalar yaparak öğrencilerimize bu yönde de  tecrübe kazandıralım istiyoruz.

Bu düşüncelerimize destek olması için İnovasyon, demir ve rölyef atölyelerimizin yanısıra kümes hayvancılığı ve meyve ağaçlarıyla beraber küçük tarım alanları oluşturduk..

Derdimiz hobi değil, memlekettir...