Tarihi Mekanların İngilizce Tanıtımı Projesi İstanbul

İngilizce öğretmenimiz Nagihan Hanım ve proje danışmanlığımız yapan Engin Bey öncülüğünde "İstanbul´un tarihi mekanlarının İngilizce/Türkçe sunumu" proje çalışması öğrencilerimiz için güzel bir tecrübe oldu.

Galata Kulesi, Ayasofya, Süleymaniye, Sultanahmet, Yerebatan Sarnıcı gibi tarihi mekanları İngilizce ve Türkçe tercümesiyle beraber tanıtarak pratik bilgilerinin yanısıra tarih bilgilerini de geliştiren öğrencilerimiz aynı zamanda topluluk karşısında bu aktarımlarını yaparak büyük bir deneyim elde ettiler.

İmkan verildiğinde öğrencilerimizin neler yapabileceklerini bir kere daha test etmenin haklı gururunu yaşatan ekip lideri Nagihan öğretmenimize, Engin Bey´e, bizi destekleriyle cesaretlendiren velilerimize ve gözbebeğimiz öğrencilerimize kocaman teşekkür ediyoruz..