BURSA / NİLÜFER - Çamlıca Anadolu Lisesi

Nis

İkinci Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimimiz ve ilgili snavların Mazeret Sınavı tarihleri belli oldu.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Nis

2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantımız 17.04.2024 Çarşamba günü saat 16.30 - 18.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Toplantımız 16.30  - 17.00 aralığında her sınıfın kendi dersliğinde sınıf öğretmenleri ile başlayacak olup ,17.00 -18.30 aralığında ders öğretmenleri ile bireysel görüşmeler yapılarak tamamlanacaktır.

Veli Toplantımıza  tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Nis

İkinci Dönem 1.Yazılı Sınavlarının Mazeret Sınavı takvimimiz belli oldu.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

İkinci Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimimiz İL MEM tarafından, 21 ve 22 Mart tarihlerinde yapılacak olan deneme sınavları nedeniyle güncellendi.

Şbt

Okulumuza 11. sınıf nakil başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine ;

11. sınıflarımızın eşit ağırlık ve sayısal sınıflarında kontenjan bulunmamakta olup sadece dil sınıfımızda kontenjanımız vardır.

Nakil başvurusunda bulunacak öğrenci ve velilerimizin bu hususu dikkate almaları önem arz etmektedir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat ayı sorumluluk sınav takvimimiz belli oldu.Sorumluluk sınavlarımıza girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

2023 / 2024 Eğitim Öğretim  Yılı 1. Dönem 2. Yazılı sınavları Mazeret Sınav takvimimiz güncellenmiştir.Sınavlara girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Çamlıca Anadolu Lisesi 1. Dönem 2.Yazılı  sınav tarihleri belli oldu.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

2023 / 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME SAATLERİMİZ :

TELAFİ SINAVLARI

Sayın Velilerimiz ,

Çamlıca Anadolu Lisesi 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantısı olumsuz hava koşulları nedeniyle 30 . 11 . 2023 Perşembe gününe ertelenmiştir.

Toplantımız  saat : 16.30 - 17 .00 aralığında her sınıf bazında sınıf öğretmenleri ile başlayacak olup , 17 .00- 18 .30 diliminde bireysel branş öğretmenleri ile görüşülecektir.

Bilgilerinize sunar, toplantıya katılımınızı önemle rica ederiz.