ÜRETEN ÇAMLICANIN İŞLERİ..

Çamlıca´da Hedef; Mutlu, Üreten, Lider İNSAN derken kuru bir slogan ya da boş bir hayal üretmekten öte kurumumuza ve memlekete dair bir vizyon oluşturmak, ufuk açmaktı derdimiz. Bu düşünceyle önce kurumumuzun ihtiyaçlarını belirleyip az imkanla çok işi başarmayı hedefledik. Ardından da oluşturacağımız atölye ortamlarında öğrencilerin yeni bir bakış açısı ve beceri kazanmaları için bu atölyelerde uygulama yapmalarına imkan sağlamayı asıl hedef olarak belirledik. Kurduğumuz demir atölyemizde kendi ihtiyaçlarımızı karşılarken bütün derdimiz; İnsanın tüketici değil,üreten varlık olduğunu göstermektir.

Bu güne kadar okulumuzun bahçe çitlerinden kapılarına, panolarından banklarına, raflarından masalarına kadar ihtiyaç duyulan ya da hayal edilen bir çok projesinde kendi öz sermayemizin ve emeğimizin olduğunu bilmek bize ayrı bir haz ve aşk veriyor.

Video için linki tıklayınız.

dosyalar/listele_dosya_2399423_ BİZ, ÜRETİYORUZ!