ÇAMLICA'DA 100. YIL COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen tören ve etkinlik programımız okul yönetimimiz,öğretmenlerimiz,okul aile birliğimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Tören programımız ''Cumhuriyet'' temalı sergimizin açılışı ile başladı.Okul konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz programda günün anlam ve öneminin konuşma ve şiirlerle vurgulanması ardından  müzik dinletisi  ile Cumhuriyet coşkusu yaşandı.

Liseler arası Cumhuriyet Koşusu'nda öğrencilerimizin okulumuza getirdiği birincilik, şiir ve slogan yarışmalarındaki  güzel performanslar ve 9. sınıflarımızın bahçede oluşturduğu 100. Yıl kareografisi haftaya renk kattı.

Çamlıca Anadolu Lisesi olarak hepbirlikte seslendirdiğimiz 100.Yıl Marşı ve görsel sunumlar ile kutlamamız noktalandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder,programda yer alan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 29.02.2024 10:18 - Görüntülenme: 703