2023-2024 Mapping Innovative Learning: Journey to Academic Peaks with Nutrition, Diabetes Awareness, and STEAM

Yenilikçi Öğrenmenin Haritasını Çıkarmak: Beslenme, Diyabet Farkındalığı ve STEAM ile Akademik Zirvelere Yolculuk", öğrenciler ve öğretmenler için uluslararası bir işbirliği platformu aracılığıyla uygulanan bir eTwinning projesidir. Bu girişim, Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik (STEAM) disiplinlerini, sağlıklı beslenmeyi, diyabet farkındalığını ve akademik başarıyı teşvik etmek Projemizin temel odak noktaları: Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı: Öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzı konusunda bilgi vererek bu alanda farkındalık yaratmak Diyabet Farkındalığı: Diyabetin ne olduğunu anlamak, diyabetin ne anlama geldiğini anlamak, etkileri, yönetimi ve bu duruma ilişkin toplumsal farkındalığın artırılması STEAM ile Akademik Gelişim: Öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek ve bu alanlardaki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için STEAM disiplinlerini kullanmak Proje kapsamında interaktif eğitim materyalleri, çevrimiçi etkinlikler, webinarlar Uluslararası işbirliğini içeren işbirlikçi projeler geliştirilecektir. Öğrenciler farklı kültürlerden akranlarıyla etkileşime geçerek sağlık, bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik alanlarındaki bilgilerini paylaşacaklar. Bu proje, akademik başarının yanı sıra öğrencilere sağlıklı yaşam alışkanlıkları ve sosyal sorumluluk konularında bilgi ve beceri kazandırmayı da amaçlıyor.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 14:13 - Görüntülenme: 29